Pagina's

vrijdag 14 maart 2014

Een lentejurkje voor mezelf ... Petit Pan style!

Een tijdje terug maakte ik voor een vriendin van mij dit kleedje met een Petit Pan stofje. Ik had spijt dat ik het niet kon houden, dus kocht ik voor mezelf ook van die stof maar dan met zwarte ondergrond.

De Jacky had ik ook al een paar keer voor mezelf gemaakt dus was het tijd voor iets anders. Ik schuimde het net af en ging eens kijken op de website van Burda en daar vond ik het perfecte patroon. Echt mijn ding! Dus ik heb het direct in mijn winkelmandje geworpen.En dit is het dan geworden, ik denk dat ik er misschien ook nog een riempje in maak zoals in de foto hierboven. Eigenlijk is een stofje met een lichte stretch er in nog beter geschikt voor dit patroon. Met dit katoentje moet ik zien dat ik die winterkilootjes er eerst nog afkrijg zodat ik comfortabel kan zitten ;-) . Ik ga er zeker nog eentje maken.

Wat vinden jullie er van?

5 opmerkingen:

Unknown zei

Schoon !!!!!

Amijs zei

Super.

Rachel zei

Prachtig! Zit heel mooi.

Unknown zei

Hey, welk patroon van burda is het?

Bethsees zei

Het patroon kocht ik digitaal aan via de website van burda, het is de princess sheat dress http://www.burdastyle.com/pattern_store/patterns/princess-sheath-dress-012013 . Het staat ook in burda 1 van 2013.