Pagina's

zondag 23 november 2014

Truitjesweer: Bimaa sweater

Het begint stilletjes aan winterse temperaturen aan te nemen. En dochterlief heeft haast geen warme truien in haar kast hangen. Dus dan maken we er snel ééntje.
Eerst een mooi stofje op de kop tikken en dan konden we beginnen. Welk patroontje dat ik ging gebruiken wist ik al direct de Bimaa Sweater van Lou Bee Clothing .  Eindelijk is de grotere maat uitgekomen ... Yihaaaaa ... ;-) .

Er gaan er zeker nog enkele vanonder mijn naaimachine rollen, zo makkelijk om te maken en een perfecte pasvorm.  Hier heb ik wel de zijnaden iets breder genomen omdat de stof niet naar 4 kanten rekt. Dus de trui kan nog even mee.En Lily ... die is weg van haar nieuwe rode glittertrui. "Mama, ze past toch zoooo mooi bij mijn handtas ..."

Wat vinden jullie er van? Geslaagd?

8 opmerkingen:

MaZella zei

erg leuk!
Ze straalt!

Unknown zei

Perfect zoals altijd he... :-)

Hildegarde zei

Wauw een hele mooie trui! Ze is er duidelijk erg blij mee.

Kristien Grijp zei

Het is zeer mooi! Ik vind het niet zo gemakkelijk om mooie sweatersstofjes te vinden voor mijn pubers! Jouw stof is prachtig! Waar heb je ze gehaald?
Kristien

Katja (@Yane) zei

Prachtig! En ik heb net dezelfde vraag als hierboven waar vond je deze leuke tricot?

Bethsees zei

Bedankt voor de leuke reacties :-) Ze is er inderdaad blij mee. Het stofje komt van bij Modecoupon. Ik heb voor mezelf ook nog zo'n stofje klaar liggen om voor mij zo'n grote versie te maken.

Katja (@Yane) zei

Dankjewel! Weet je soms of ik stofje ook online kan kopen?

Bethsees zei

Ik heb net eens gekeken op de webshop maar ze staat er niet bij. Het is ook niet echt tricot, het is iets wolliger en rekt enkel horizontaal.